منتديات همس القلوب
كل الجديد هنا .في منتدى همس القلوب . من رياضة . ازياء .. حب و صداقة
بانتظار تسجيلكم لتصبحو اداريين ومراقبين .., مشرفين ايضا احبابي

wELCOME ^^
منتديات همس القلوب
كل الجديد هنا .في منتدى همس القلوب . من رياضة . ازياء .. حب و صداقة
بانتظار تسجيلكم لتصبحو اداريين ومراقبين .., مشرفين ايضا احبابي

wELCOME ^^
منتديات همس القلوب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات همس القلوب

منتدى بنات وشباب فيه كل شـــــيء من مواضيع عامة . خواطر . اخبار . ازياء . رياضة . تفضلو سجلو معنا لنصبح اصدقاء مميزين
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ♥●♥ ركــــن الأطبـــاق ♥●♥ تفريـــز الوجبات ♥●♥ وصفـــــات الفراخ ♥●♥

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
new one
المراقبة العامة
المراقبة العامة
new one


انثى عدد المساهمات : 281
التقييم : 668
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 02/01/2012

♥●♥ ركــــن الأطبـــاق ♥●♥ تفريـــز الوجبات ♥●♥ وصفـــــات الفراخ ♥●♥ Empty
مُساهمةموضوع: ♥●♥ ركــــن الأطبـــاق ♥●♥ تفريـــز الوجبات ♥●♥ وصفـــــات الفراخ ♥●♥   ♥●♥ ركــــن الأطبـــاق ♥●♥ تفريـــز الوجبات ♥●♥ وصفـــــات الفراخ ♥●♥ Emptyالأربعاء مايو 02, 2012 10:02 pm

<blockquote class="postcontent restore">

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

سوف نبدأ بإذن الله
بملف لتفريز وصفات الفراخ


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

جلاش ملفوف بخلطة الفراخ


المقادير
1/2 كوب مايونيز
1 كوب بصل أخضر مقطع
عصير ليمونة
فصين ثوم مفرومين
حوالى 8 صدور دجاج مقطعة
ملح وفلفل
لفة جلاش
زبدة للجلاش
مقدار من البشاميل ( أنا عملت 2 كوب بشاميل)

الطريقة

نحضر البشاميل بطريقتك اللى ترتاحى فيها
لن أذكرها هنا لأنى عارفة إنكم كلكم أساتذة بشاميل [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ثم نضع فيها المايونيز والثوم والليمون والبصل ونقلب تمااام


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نقطع الفراخ ونرشها بملح وفلفل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ثم نخلطها مع خليط البشاميل السابق
نقطع ورقة الجلاش نصفين وتدهن بالزبدة
ونضع فيها مقدار من الخليط


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونلفها جيدا
ثم نغلفها بالبلاستيك


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ونرصها فى صينية أو طبق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ثم توضع فى أكياس الفريزر ونكتب عليها المكونات

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

ويوم التقديم تدهن بالزبدة ونرش عليها جبنة لو حبيتى وتدخل الفرن 40-45 دقيقة وبالهنا والشفا



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


فراخ متبلة
( للشوى أو فى الفرن)

من أسهل وألذ الوصفات
ممكن تعمليها بالفراخ اللى بالعظم أو الفراخ الصدور

المقادير

فراخ بالعظم هنا المقادير ل2 فرخة

1 كوب لبن رايب (يمكن الإستعاضة عنه بالزبادى)

2 معلقة كبيرة مستطردة ( خردل)

1 معلقة كبيرة عسل أبيض

1 معلقة كبيرة روز مارى مقطعة
1/2 معلقة صغيرة زعتر
1l2 معلقة صغيرة مريمية
1/2 معلقة صغيرة بردقوش
1/2 معلقة صغيرة فلفل مطحون
بصلة مبشورة
ملح

الطريقة


نخلط كل المكونات معا
ثم نضعها بالأكياس وعلى الفريزر على طول
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

وما ننساش نحطها بعلبة أو صينية ذات جوانب
كما قلنا سابقا وقت التفريز حتى تجمد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

يوم التقديم
ممكن تشويها أو تضعيها بالصينية
أو تضعى معها خضار بطاطس وجزر وخلافه
وفى كيس الفرن
يعنى تعددت الإستخدام والهدف واحد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الأكل
وبالهنا والشفا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
</blockquote>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
♥●♥ ركــــن الأطبـــاق ♥●♥ تفريـــز الوجبات ♥●♥ وصفـــــات الفراخ ♥●♥
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات همس القلوب  :: ★☀二【« الاقـسـام الاسـريـه »】二☀★ :: وصفات طبخ - طبخات - عالم الطبخ 2014-
انتقل الى: