new one المراقبة العامة
عدد المساهمات : 281 التقييم : 668 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 02/01/2012
| موضوع: ☆☆ الديــــــــكـ الرومــــــــيـ يـــــا جمالــــــــــه مــن بطوطــة ☆☆ الأربعاء مايو 02, 2012 9:55 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] إزيكم حبوبات عضوات وزائرات من غير رغى وكتر كلام هأدخل فى الموضوع بقى مصائب قوم عند قوم فوائدأو نقدر نقولأعياد قوم عند قوم فوائد وزى ما إنتو عارفين هنا فيه عيد الثانكس جيفنفى آخر شهر نوفمبر وللى ما تعرفش منكمالعيد ده كل اللى يهمنا منه إنهم بيآكلوا فيهالديك الرومى وبتكون فيه عروض وتخفيضاتعليه كتير وقررت أستغل الفرصةوقررت إن محدش هينافسنى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] ورحت وجيت وشفت أقل الأسعار وخرمت جيب أبو الشبابوعبيت الفريزر من الوحش وقلت أعمله بكذا طريقة ومفيش أحسن عندى منكمأشارككم طرق الطهى المختلفةوكلها الذ من بعضهاوهابلغكم النتيجة فى الآخر يللا بينا فى رحلة لطرق طهىمختلفة لهذا الوحش اللذيذواللى بيشرف أى مائدةبالذاااات فى العزايم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] | |
|
new one المراقبة العامة
عدد المساهمات : 281 التقييم : 668 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 02/01/2012
| موضوع: رد: ☆☆ الديــــــــكـ الرومــــــــيـ يـــــا جمالــــــــــه مــن بطوطــة ☆☆ الأربعاء مايو 02, 2012 9:55 pm | |
| <blockquote class="postcontent restore"> الوحش الأول
ده كان حوالى 7 كيلو كده 6 ملاعق كبيرة زبدة معلقتين ملح بصلتين كبار مفرومين عصير ليمونة كبيرة أوريجانو وريحان ناشف حوالى معلقة صغيرة ربع كوب عصير تفاح غير محلى تفاحتين ( يفضل النوع الحامض المزز يعنى) أنا إستخدمت تفاح أخضر ممكن التفاح المصرى الناشف بيكون مزز قبل ما يستوى ويسكر
الطريـــقة
نخلط الملح مع الزبدة وعصير الليمون وعصير التفاح والبهارات مع بعض
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
نجيب الباشا وندعكه بالخليط السابق بالذات عند الصدر بين الجلد واللحم وبعدين من برة وأى باقى من الخلطة دى نخلطها مع التفاح ونحشى بيه الديك من جوة [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعدين حطيته فى كيس الفرن ورشيته من بره بالبقدونس الناشف
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يوضع فى فرن ساخن حوالى 350 درجة فهرنهايت بيقعد حوالى 4 إلى 5 ساعات حسب وزن الديك بس نصيحة.... غطيه بفويل من فوق علشان ما يتحمرش قوى وقبل ما يخلص بساعة إكشفى الفويل علشان يتحمر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
منظر آخر
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وممكن كمان أثناء السوا ترشى عليه عصير تفاح غير محلى برضه لزيادة النكهة
</blockquote> <blockquote></blockquote> | |
|
new one المراقبة العامة
عدد المساهمات : 281 التقييم : 668 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 02/01/2012
| موضوع: رد: ☆☆ الديــــــــكـ الرومــــــــيـ يـــــا جمالــــــــــه مــن بطوطــة ☆☆ الأربعاء مايو 02, 2012 9:55 pm | |
| | |
|